banner

37 unieke rijwoningen

In dit mooi gelegen project liggen totaal 37 rijwoningen. De eerste woningen zijn mei/juni 2016 opgeleverd. Eind 2017 zal het hele plein gerealiseerd zijn.

Deze fraaie woningen aan het centrale groene plein zijn allemaal verkocht.

download prijslijst
download de brochure

omgeving plaatje 1
Meer info

Druk uw eigen stempel op uw half vrijstaande woning!

Er valt veel te kiezen bij de half vrijstaande villa's. De woningen liggen op prachtige percelen en zijn ruim van opzet. Alle half vrijstaande villa's zijn verkocht.

Voor alle woningen bestaat de mogelijkheid om te kiezen tussen wonen voor of achter. Natuurlijk zijn er ook nog allerlei andere opties die de woning naar je eigen wens kunnen completeren. Neem contact op met de makelaar!

download prijslijst
download de brochure

omgeving plaatje 1
Meer Info

31 Vrije kavels

Totaal liggen er 31 vrij kavels in dit uniek gelegen project . Fase 1 is reeds bouwrijp en de planning is dat wij najaar 2016 het hele terrein bouwrijp hebben zodat iedereen die wil bouwen kan starten met de bouw van hun droomhuis. Nu meer weten: Neem contact op met de makelaar zij kunnen u alles vertellen!

download prijslijst

omgeving plaatje 1
Vrije kavel pagina
Powered By: Ted Buskop
Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • -gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  -u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  -de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
 • terug